×

Želite povezavo z drugimi spletnimi mesti in zapustiti Amgen.si?

Zdaj zapuščate spletno stran Amgen Slovenija. Družba Amgen ne prevzema nobene odgovornosti in nima nobenega nadzora nad organizacijo, pogledi ali točnostjo informacij na strežnikih ali spletnih straneh.

POGOJI UPORABE PIŠKOTKOV

Kot številne druge družbe, Amgen, Inc., One Amgen Center Drive, Thousand Oaks, CA in/ali njene podružnice ter partnerji (skupno »Amgen«, »mi« ali »naš«) uporablja »piškotke« za izboljšanje uporabniške izkušnje za obiskovalca naše spletne strani.

Piškotki so majhne datoteke, sestavljene iz niza črk in številk, ki jih na vaš računalnik namesti strežnik spletne strani. Piškotki omogočajo lastniku spletne strani, da razlikuje med posameznimi uporabniki. Piškotkov ni mogoče izvršiti kot kode, ali jih uporabiti za razpošiljanje virusov, niti nam ne omogočajo dostopa do vašega trdega diska. Na vašem trdem disku ne moremo prebrati nobene informacije, tudi če tja namestimo piškotke.

Podatki, ki so pridobljeni s pomočjo piškotkov na spletnih straneh družbe Amgen, se lahko uporabljajo za različne namene, vključno z naslednjimi:

  • Nujno potrebni: ti piškotki so nujno potrebni za to, da se lahko gibate po spletni strani in uporabljate njene funkcije, kot npr. dostopate do varnih področij spletne strani.
  • Delovanje: ti piškotki zbirajo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, npr. katere strani obiskujejo najpogosteje in ali prejemajo obvestila o napakah. Te piškotke uporabljamo za izboljšanje delovanja spletne strani v bodočih verzijah.
  • Funkcionalnost: Ti piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni vaše izbire, kot npr. uporabniško ime, jezik ali regija, iz katere prihajate, in zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Povzetek piškotkov, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, podajamo v tabeli spodaj:

Ime piškotka Domena Rok trajanja Namen
ACOOKIE statse.webtrendslive.com 2 leti Piškotek ponudnika Webtrends uporabljamo za analiziranje prometa na spletni strani zato, da lahko izboljšujemo delovanje strani.
WT_FPC amgen.si 10 let Piškotek se uporablja za opravljanje analize, kako uporabnik uporablja spletno stran, z namenom izboljšati uporabniško izkušnjo.
amgen-si-cookie-preference www.amgen.si 1 leto Piškotek omogoča, da si zapomnimo, ali ste z uporabo piškotkov soglašali ali ne.

Tretjim strankam ne dopuščamo oglaševanja na naši spletni strani, vendar pa ne moremo nadzirati oglaševalcev, ki jim ponudniki spletnih storitev omogočajo oglaševanje med vašim brskanjem po spletu.

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani podajate soglasje k uporabi piškotkov.

Nastavitve piškotkov za to spletno stran lahko tudi spremenite s klikom na gumb spodaj ter s tem izbrišete tiste piškotke, ki niso nujno potrebni.

IZBRIŠI NE NUJNO POTREBNE PIŠKOTKE

Ta gumb vam omogoča izbiro, da dovolite ali ne dovolite uporabo ne nujno potrebnih piškotkov (npr. Analitika), ki jih uporablja ta spletna stran.

Pri uporabi te funkcije bomo morali uporabiti piškotek, da si bomo lahko zapomnili vašo izbiro za primer, ko boste preko istega brskalnika naslednjič obiskali spletno stran. Prosimo upoštevajte, da boste morda morali spremeniti vaše nastavitve, v kolikor boste uporabili drug spletni brskalnik, saj tehnično ni mogoče zagotoviti, da bi v primeru spremembe brskalnika vedeli za vašo izbiro. Še več, mogoče je, da tudi ne bodo zajeti vsi piškotki, četudi si bomo za to prizadevali po naših najboljših močeh. Edini način, da zagotovite, da se noben piškotek ne bo naložil na vašo napravo je, da spremenite nastavitve piškotkov preko vašega brskalnika. Vendar pa zaradi tega morda ne boste mogli dostopati do določenih funkcij ali delov te spletne strani.